Menestystekijämme

Aina asiakasläheisesti, tavoitteellisesti, vastuullisesti, myönteisesti, aidosti ja pilke silmäkulmassa

Olemme sitoutuneet jatkuvan parantamisen ja hyvien työelämätaitojen vahvistamiseen suomalaisessa liike-elämässä.
Vahvuutenamme on ymmärtää nopeasti ja laaja-alaisesti asiakkaidemme organisaatioiden toimintaa ja työskennellä sujuvasti eri ammattiryhmien kanssa johtoryhmistä työntekijätasolle ja takaisin.
Meillä kaikilla on taustalla vankka omakohtainen liike-elämän tuntemus ja kokemusta erilaisissa organisaatioissa ja erilaisissa rooleissa työskentelemisestä.
Meillä on dynaaminen työskentelyote, jossa yhdistyvät liike-elämän lainalaisuuksien tuntemus, psykologinen lähestymistapa sekä käytännönläheinen dialogiin perustuva toteutus, jonka taustalla on vahva tutkimuksellinen tieto.
Meillä on laaja asiakaskunta aina isoista pörssiyhtiöistä pieniin asiantuntijaorganisaatioihin useilla eri toimialoilla.
Meidän kanssamme työskenteleminen on vaikuttavaa mutta myös hauskaa.

TYÖSKENTELYOTTEEMME

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta, sen eteen – eri ammattiryhmissä – työskentelevistä ihmisistä ja yhdessä aikaansaaduista näkyvistä tuloksista.

Meillä on sydämen palo ja vahva halu kehittämistyön tekemiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä on näkemystä ja pitkä sekä laaja-alainen kokemus hyvistä ja toimivista käytännöistä sekä rohkeutta haastaa myönteisellä ja ratkaisukeskeisellä tavalla asiakkaitamme parhaan ratkaisun
löytämiseksi.

Käytämme maalaisjärkeä monimutkaisten asioiden yksinkertaistamiseksi ja yhdistämme tutkimuksellista tietoa sekä viitekehyksiä käytännönläheiseen ja toiminnalliseen tekemiseen.

Yhdessä tekeminen meidän kanssamme on vaikuttavaa, sujuvaa ja hauskaa.

Ota yhteyttä

Yhteydenotot:  info@tresentio.fi
Soile Brushane +358 (0) 40 864 4656
Katri Neuvonen Toimitusjohtaja +358 (0) 40 554 8041
Anne Salonen +358 (0) 400 795 371